Pencak Silat Leeuwarden behaalt 100% score in Hoofddorp

Pencak Silat Leeuwarden behaalt 100% score in Hoofddorp

LEEUWARDEN – Pencak Silat Leeuwarden deed afgelopen zaterdag met twee vechters mee aan een evenement van de Nederlandse Pencak Silat Federatie (NPSF) in Hoofddorp en kwam uitstekend voor de dag.

Remi Grooten maakte voor het eerst sinds het WK in Bali (december 2016) weer zijn opwachting. Licht gespannen begon hij aan de dag, maar met grote overmacht wist hij uiteindelijk de eerste plaats binnen te halen. Jeroen Oostema kwam eveneens in actie. Dit keer deed Jeroen dit in een andere gewichtsklasse en kende weinig moeite om de overwinning binnen te halen. Trainer Dennis Scholten was vooral trots op beide vechters omdat ze zonder zich in te houden de strijd aan gingen en een complete manier van vechten lieten zien. Beide vechters tonen een mooie stijgende lijn. Hetgeen waar hij met het wedstrijdteam de afgelopen maanden keihard aan gewerkt heeft.

Remi en Jeroen gaan zich nu voorbereiden op het Europees kampioenschap in Baku (Azerbeidzjan). Het EK vindt plaats in het laatste weekend van oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *